Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knapparBilden visar en ikon som illustrerar funktionen att byta design
Pekka Piiroinens hemsida
 
 

 
2011-10-31

New York

En helg i NY blev en spännande och intressant resa !

 


På lördagen kom det mycket snö och det blåste hårda vindar. Det sas på väderleksrapporterna att det var det värsta oväder som drabbat NY i oktober sedan hundra år tillbaka. Klart att det var just den helgen JAG valde !

 


Det var FARLIGT att vara ute på Manhattan under hela eftermiddagen. För när det rasade snö från taken så kom det med en enorm hastighet/kraft. Tänk er att snön föll från 50-100:de våningen !

 


Men jag tillbringade tiden då det snöade...

 


...på hotellets gym !

 


När stormen lagt sig passade jag på att träffa Ivan, en av grabbarna på ungdomsboendet i Nyköping som jag jobbade på för många många år sedan. Han bor numera i USA, sedan åtta år tillbaka. Vi har träffats några gånger i Sverige, så nu var det dags för mig att träffa honom när jag var på andra sidan havet.

 


Givetvis blev vädret bättre på söndagen och en helikopter tur runt Manhattan hann jag med innan det var dags att åka hem. Men ni som känner mig vet att även om vädret inte var det bästa så hann jag med mycket mer än det jag skrivit om här. Förresten har jag skrivit lite mer i Åsikter.

 


 
 
 
Pekka Piiroinens privata hemsida
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter