Bilden visar en ikon som illustrerar funktionen att flytta knapparBilden visar en ikon som illustrerar funktionen att byta design
Pekka Piiroinens hemsida
 
 

 
2007-10-17

50 år !

17 oktober 2007

Det datumet kom oundvikligen till slut !

Inget som jag önskat eller trivs så bra med. Men det är många som påminner mig om att jag kommit upp i den aktningsvärda åldern av femtio nu !

 


En båt med motor och kärra är nåt som passar till fiske i Yngaren.Foto: Elin Gustafsson

 

Jag är en person som inte är så förtjust i firande av födelsedagar. Framför allt mina egna som jag inte tycker är nåt att fira. Jag har viss förståelse för vissa födelsedagar som 15 , 18 och 20 som då ger möjligheter till vissa lagliga rättigheter. Men dessa år har jag ju passerat för länge, länge sen. Det finns så mycket annat som är viktigare att uppmärksamma, tycker jag. För mig är det viktigare att berömma alla som jag möter ifall de gör nåt bra, varje dag. Att ge presenter , komplimanger eller beröm bör vara ett naturligt inslag mellan människor. Att “samla ihop” allt till en dag då och då känns för mig lite tillgjort och tillrättalagt. Mer spontanitet, givande och bekräftelser i nuet, är bristvara i dagens jäktiga livsstil. Tiden har sin gång och den rinner iväg för mig. Hinner jag att göra mer gott åt mina medmänniskor av den tid jag har kvar, så är jag nöjd.

 


 
 
 
Pekka Piiroinens privata hemsida
 

Här används Hjapportal — Hjalmars rapportal — portal för rapporter